zaterdag 5 juli 2014

Rainbow Loom Uiltje PDF instructies

Het is bijna vakantie tijd. Het internet is niet altijd beschikbaar en dus ging ik op zoek naar PDF instructies voor de leuke rainbow loom charms. Ik vond ze echter niet en dus maak ik ze maar zelf. 

Vind je ze handig? Ik zou het leuk vinden om dat te horen! Heb je tips hoe ik de instructies kan verbeteren? Ook dat hoor ik graag. 
Ik heb ze gemaakt met mijn jongens in mijn achterhoofd. In de komende dagen zullen er meer volgen dus kom vooral nog eens terug :).

Bekijk ook mijn andere PDF instructies: de minionhet panda knuffelbeertjehet olifantje (voor gevorderden)de ladder armbandstarburst armbandkoala knuffelbeertjeinfinity armbandtriple single armband en speciale editie: foto uitleg van veel voorkomende begrippen (heel handig om bij de instructies te houden).

PS Ik zeg PDF, maar eigenlijk zijn dit gewoon goede kwaliteit afbeeldingen. Gewoon met de rechtermuisknop downloaden naar je computer en dubbelzijdig uitprinten!
Veel plezier ermee!


De YouTube video (Nederlands):4 opmerkingen:

 1. heel handig! benieuwd naar de rest :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie. En veel plezier met het loomen!

   Verwijderen
 2. Leuk! Herkenbaar, op zoek naar pdf's voor de vakantie. Ga ze dus dankbaar gebruiken voor de kinderen. Wel een vraagje: wat bedoel je met capband?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi FamilieJuweel,
   Een capband (Engels) is een elastiekje die je 2-4 keer om je haaknaald, een loom pen of je vinger draait. Op maandag post ik een bericht met foto uitleg van de capband en nog wat begrippen en handelingen die in woorden niet altijd even goed uit te leggen zijn. Misschien handig om die ook mee te nemen op vakantie als referentie :).
   Veel plezier met de instructies!

   Verwijderen