woensdag 9 juli 2014

Rainbow Loom Panda Knuffelbeer PDF instructies

Het Panda Knuffelbeertje! Vol trots presenteer ik dit eigen ontwerp, geïnspireerd door het koala beertje van Made By Mommy. Op basis van haar patroon heb ik behalve een panda beertje, ook een konijntje, hondje en olifantje gemaakt. Allemaal kunnen ze om een pen of potlood. Leuk cadeautje om weg te geven! De instructies voor die anderen volgen zodra ik ze netjes op papier heb gezet.

Dit is alweer de 3e in de serie meeneembare rainbow loom instructies. Lekker handig voor op vakantie! Bekijk ook mijn andere PDF instructies: het uiltjede minionhet olifantje (voor gevorderden)de ladder armbandstarburst armbandkoala knuffelbeertjeinfinity armbandtriple single armband en speciale editie: foto uitleg van veel voorkomende begrippen (heel handig om bij de instructies te houden).


NB Hoewel er staat PDF, zijn dit gewoon jpegs, afbeeldingen die je kunt downloaden en uitprinten. Het is de bedoeling dat je de pagina's dubbelzijdig print en het A4 dan dubbel vouwt tot een boekje.YouTube filmpje hiervan volgt...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten